Tafel of arrangement reserveren
Reserveer een tafel of boek een arrangement en laat je verrassen door onze creatieve keukenbrigade.
"Elk bezoek bijzonder".
Reserveren kan ook via 0521-514004 of mail info@demeenthe.nl.
Bekijk menukaart Meer informatie
Reserveren
-
Theaterdiner reserveren bij de voorstelling
Jay Francis Evolutie za 12 apr Theaterrestaurant€ 0,00* Reserveer -
Compleet arrangement deluxe bij de voorstelling
Jay Francis Evolutie za 12 apr | 17:30 uur Theaterrestaurant€ 59,50 Reserveer -
Theaterdiner reserveren bij de voorstelling
Zoutmus Vieren met z’n vijven za 12 apr Theaterrestaurant€ 0,00* Reserveer -
Compleet arrangement deluxe bij de voorstelling
Zoutmus Vieren met z’n vijven za 12 apr | 17:45 uur Theaterrestaurant€ 59,50 Reserveer -
Vip-arrangement bij de voorstelling
Jay Francis Evolutie za 12 apr | 19:15 uur Theaterrestaurant€ 14,50 Reserveer -
Vip-arrangement bij de voorstelling
Zoutmus Vieren met z’n vijven za 12 apr | 19:30 uur Theaterrestaurant€ 14,50 Reserveer -
Theaterdiner reserveren bij de voorstelling
Rob Scheepers Weerlicht wo 16 apr Theaterrestaurant€ 0,00* Reserveer -
Compleet arrangement deluxe bij de voorstelling
Rob Scheepers Weerlicht wo 16 apr | 17:30 uur Theaterrestaurant€ 59,50 Reserveer
* U reserveert een tafel, maar betaalt uw maaltijd in het restaurant
-
VOORGERECHTEN €9,50
ITALIAANS KRUIDENBROOD €6,00
met kruidenboter en honing-fetadipDAGSOEP
vraag de bediening naar de soep van de dagGEROOKTE ZALM
geserveerd met dille-roomkaas, komkommer en pistachePORTOBELLO
met pastinaakpuree, hazelnoten, beukenzwammen en paddenstoelenbouillonSALADE EENDENBORST
met sinaasappelsaus, hoisin, pistache crumble en rucola -
HOOFDGERECHTEN €22,50
BOEUF BOURGUIGNON
klassieke stoof met stamppot rauwe andijvie en spekkrokantBIEFSTUK DE MEENTHE + €3,00
met bospaddenstoelensaus, gekarameliseerde witlof en bospeenZALMFILET
met een korst van Zwolse mosterd en bruine basterdsuiker, geserveerd met pastinaakpureeKASTANJE HACHEE
met noten, kastanjechampignons en een panna cotta van bloemkoolRICOTTA & SPINAZIE RAVIOLI
geserveerd met pompoensaus, geroosterde amandelen en pompoenpitten -
DESSERTS €8,00
HEMELS HERFSTTOETJE
met mascarpone, hazelnoot- en speculaascrumble en cranberrycoulisPURE CHOCOLADEMOUSSE
geserveerd met geroosterde vijgen in port en amandelenHAZELNOOTCHEESECAKE
met golden touch -
Al onze gerechten komen uit eigen keuken en worden met passie en zorg bereid.
Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie | voedselintolerantie. Wij verzoeken u voordat u uw gerechten bestelt duidelijk uw allergieën of intoleranties kenbaar te maken.